Vymeniteľné špičky Symfonie wood 3mm - 15mm

3,5mm
4 ks    3,5mm
Vyberte si správnu veľkosť
7,90 €
S DPH
Množstvo
Skladom

Z týchto špičiek si vytvoríte presne také kruhové ihlice ako potrebujete, zvolením potrebnej hrúbky ihlíc a dĺžky lanka

Prosím s touto dĺžkou špičiek je možné použiť len lanká od 35cm. Ak použijete kratšie lanko, špičky k sebe neohnete a nebude sa vám dať s nimi pliesť. 

Ihlice Symfonie su vyrobené z pevného a ľahkého brezového dreva. Farbením jednotlivých doštičiek, lisovaním a následným brúsením vznikli tieto unikátne ihlice, ktoré lahodia oku a štrikujú skoro samé.

Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež:

Kód: 845.0016 modro tyrkysová

Značka: Lang Yarns

Tenká merino priadza na pletenie Mille colori baby 50g 190m

Zloženie: 100% merino Hmotnosť: 50g Návin: 190m Ihlice/háčik: 3mm Skúška očiek: 28 očiek x 40 riadkov Hrúbka priadze: Sock Chcete oprať svoje vlnené výrobky bezpečne? My odporúčame EUCALAN. Na čiapku vám postačí jedno klbko.  Na stredne veľkú pletenú šatku budete potrebovať 3 - 4 klbká.  Na svetrík pre bábätko cca 9 mesiacov 2 klbká. Na svetrík pre cca 10...

Cena 7,50 €
Viac
Skladom

Kód: 16

Značka: Drops

Safran 50g 160m

Zloženie: 100% bavlna Hmotnosť: 50g Návin: 160m Ihlice/háčik: 2-3mm Skúška očiek podľa štítku: 24 očiek x 32 riadkov na 10x10cm Hrúbka priadze: Sport Vyrobené v EU. Oeko-Tex® certifikát. Návody na oblečenie, hračky, plavky v českom jazyku.

Cena 1,55 €
Viac
Skladom

Kód: Bambuľkovač

Bambuľkovač - šablóna na brmbolce

V balení 4 kusy šablón na výrobu brmbolcov veľkosti: 3.3cm4.5cm5.5cm9.0cm Šablóny na výrobu brmbolcov sú ľahké na použitie. Už žiadne prevliekanie vlny. Jednoducho a rýchlo ju omotáte okolo šablóny, rozstrihnete, zviažete a brmbolec je hotový. Ako ich pužívať: http://www.youtube.com/watch?v=_JTLVXKqU5o

Cena 12,60 €
Viac
Skladom

Kód: PBI

Ponožkové ihlice brezové Basix Birch 2 - 25mm

Tieto ihlice sú vyrobené z brezového dreva. Sú ľahučké, príjemne sa držia, nie sú chladné ako bežné kovové ihlice. Vlna po nich nekĺže úplneľahučko ako po kovových, čo je výhodou hlavne pre začiatočníkov. Očká budú lepšie držať na mieste a očká sa vám nerozutekajú.  Dĺžka ihlíc: 20cm. 

Cena 4,80 €
Viac
Skladom

Kód: BBŠ

Vymeniteľné špičky Basix birch 3mm - 15mm

Vymeniteľné špičky vyrobené z brezového dreva. Sú ľahučké, príjemne sa držia v rukách, necinkajú a nie sú chladné ako bežné kovové ihlice. Je potrebné ich spojiť LANKOM takej dĺžky, akú práve potrebujete na svoj projekt. Lanko je potrebné si objednať osobitne. 

Cena 5,10 €
Viac
Produkt je dostupný s inými možnosťami

Customer Reviews

Based on 12 reviews
100%
(12)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
M
Maja

Vymeniteľné špičky Symfonie wood 3mm - 15mm

D
Daniela R.
spokojnost

absolutna spokojnost, vsetko doslo v poriadku, rychlo a bez problemov

M
Maja O.
sikovne ihlice

chcem sa naucit pliest cipku a presne taketo tenucke ihlice mi v povodnej sade chybali

E
Etela Bučeková
Spokojnosť

Opäť veľmi spokojná, opakujem sa, ale radosť pracovať s nimi. :)

K
Katarína Ondášová
s vymeniteľnými kruhovými ihlicami so

s vymeniteľnými kruhovými ihlicami so špičkami Symfonie wood sa pracuje skvele, nemám čo by som im vytkla .. a k tomu sú ešte nádherné