Ručne farbený Mohér s hodvábom 50g 400m

35 zelená
3 ks    35 zelená
Vyberte si farbu
18,00 €
S DPH
Množstvo
Skladom

Zloženie: 72% jemný kid silk mohér, 28% hodváb

Hmotnosť: 50g

Návin: 400m

Ihlice/háčik: 2 - 4mm

Hrúbka priadze: Sock / Fingering

Chcete oprať svoje vlnené výrobky bezpečne? My odporúčame EUCALAN.

Inšpirujte sa hotovými výrobkami na Ravelry.

Uistite sa, že máte dostatočné množstvo vlny na svoj projekt. Vlna je ručne farbená a klbká sú jedinečné. Pri farbení novej várky sa môže farebnosť odlišovať.

Mohér

Popis

Jemnučký farebný mohér. Viete z neho upliesť šatky a svetríky ľahké ako pavučinka, alebo ho môžete pripliesť k niečomu inému. Môžete tak vyčarovať ozaj jedinečné kúsky. Na svetrík veľkosti M vám budú stačiť 3 pradená.
Hotové výrobky ostatných tvorivých ľudí nájdete na Ravelry.

Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež:

Kód: LNKLČ14

Laine - nordic knit life časopis 14.

Laine je vysoko kvalitný časopis (v anglickom jazyku) o severskom štrikovaní a životnom štýle. Milujeme prírodné vlákna, lokálnu ručnú prácu a krásne jednoduché veci v živote. Naším cieľom je inšpirovať a zdieľať, byť členom komunity "štrikovačiek". Štrikovanie je viac ako len hladko a obratko. Nájdete tu návody od svetoznámych dizajnérov, príbehy zo...

Cena 25,30 €
Viac
Skladom

Kód: PBI

Ponožkové ihlice brezové Basix Birch 2 - 25mm

Tieto ihlice sú vyrobené z brezového dreva. Sú ľahučké, príjemne sa držia, nie sú chladné ako bežné kovové ihlice. Vlna po nich nekĺže úplneľahučko ako po kovových, čo je výhodou hlavne pre začiatočníkov. Očká budú lepšie držať na mieste a očká sa vám nerozutekajú.  Dĺžka ihlíc: 20cm. 

Cena 4,80 €
Viac
Skladom

Kód: ZVŠ3/8

Vymenteľné špičky Zing 3mm - 8mm

Kovové špičky vhodné pre skúsené pletiarky. Vlna po nich rýchlo kĺže. Veľkosti ihlíc sú vygravírované, takže sa používaním nezošúchajú. Sú ľahučké a krásne farebné. Vyberte si k nim vhodné LANKO. 

Cena 7,50 €
Viac
Produkt je dostupný s inými možnosťami

Kód: 866 arco iris

Merino vlna na pletenie Malabrigo Chunky 100g 91m

Zloženie: 100% merino Hmotnosť: 100g Návin: 91m Ihlice/háčik: 6 - 8mm Skúška očiek podľa štítku: 14 očiek Hrúbka priadze: Bulky Na pletenú čiapku potrebujete 1 pradeno.  Na stredne veľkú pletenú šatku cca 3 pradená.  Na pletený sveter veľkosti M potrebujete cca 7 pradien. Chcete oprať svoje vlnené výrobky bezpečne? My odporúčame Eucalan.

Cena 13,80 €
Viac
Produkt je dostupný s inými možnosťami

Kód: 52WOS

52 weeks of socks

Dlho očakávaná kniha od vydavateľstva Laine je ozajstná ponožková encyklopédia. Nájdete v nej 52 návodov na pletené ponožky. V návodoch nájdete rôzne techniky ako čipku, osmičky či nórske vzory. Všetky návody majú dve veľkosti. Knižka je vhodná ako pre začiatočníkov, tak aj pre skúsené pletiarky / skúsených pletiarov.  Knižka je veľmi pekne spracovaná aj...

Cena 39,90 €
Viac
Skladom

Customer Reviews

Based on 7 reviews
86%
(6)
14%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
M
Miroslava Jalakšová
Krása

Ručne farebný mohér s hodvábom je veľmi pekný. Farba je bledšia ako mi ukazovalo, ale vôbec nevadí, je to krásna priadza - farba i materiál.

A
Alžběta Vošková

Krásná příze, skvělý obchod. Doporučuji.

E
ElZet
Tradične spokojnosť

Veľmi príjemná jemná vlna, vhodná aj priamo na kożu, prekvapivo pevná, netrhá sa. Napriek jemnej 'chlpatosti' sa ňou veľmi ľahko pletie, nie je problém vidieť očká.

V
Viera Bieliková

Ručne farbený Mohér s hodvábom 50g 400m

K
Kateřina Kašková

Byla jsem velmi spokojená.